Stranden in Magaluf

Magaluf wordt gekenmerkt door het mooie witte strand. Het strand voor iedereen wat wils. Voor de sportievelingen zijn er verschillende watersporten. Ook voor de natuurliefhebber is de Nemo Submarine een uitkomst. Voor gezinnen is het strand altijd heerlijk. De kinderen spelen en de ouders rusten uit.

De belangrijkste stranden van Magaluf

Strand Magaluf heeft drie belangrijke stranden, namelijk Palma Nova Beach, Strand Magaluf en Mallorca Strand. Het strand in Magaluf is zeer populair en ze liggen dan ook best vol. Aan alle stranden zijn promenades te vinden waar je heerlijk kan rondwandelen en kan genieten op terrassen.

Op de stranden biedt Magaluf ook de noodzakelijke voorziening van een EHBO post. Ligbedden zijn van het voorjaar (mei) tot in het najaar (oktober) te huren. Dit geldt ook voor parasols.

Kinderen en de stranden van Magaluf

Voor de kinderen zijn de stranden in Magaluf zeer veilig. Magaluf heeft geïnvesteerd in strandbewaking. Als ouders let je natuurlijk altijd op je kind, maar helaas kunnen kinderen onverwachts er zo vandoor gaan, zonder dat ze gevaar zien. Dan is strandbewaking een hele geruststelling.

Op de stranden zijn ook speeltuintjes te vinden. Die maken het strand en Magaluf als vakantiebestemming nog meer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail