Uitgaan in Magaluf

Het nachtleven van Magaluf is zeer levendig. Magaluf staat ook echt bekend om het bruisende nachtleven. De Punta Baleda is dé plek waar de meeste nachtclubs en bars gesitueerd zijn. In de clubs die daar zijn, hebben al grote namen gespeeld, zoals David Guetta, Tiesto en Lauren Pope.

De grootste club is BCM aan de Avenida S’Olivera waar bekende feesten worden gehouden, zoals schuimfeesten, popcornfeesten en waterpartijen. Volgens eigen zeggen zou er de grootste schuimmachine ter wereld zijn. Een andere bekende uitgaanswijk is El Dorado. Voor jongeren, jonge singles en jong volwassenen is het uitgaangsleven een unieke ervaring. Een echt uitgaansleven zoals je dat wilt tijdens je vakantie.

Magaluf uitgaan met de Club Pass

Uitgaan Aan de bekende uitgaansstraat zijn vier grote etablissementen gevestigd, namelijk Tokio Joes, Boomerangs, Car wash, Bananas en Buffalo Girls. Met de Magaluf Club Pass zijn de clubs allemaal te bezoeken. Zo’n pas is verkrijgbaar voor ongeveer 14 euro.

Op die manier is uitgaan niet een te dure kostenpost, maar kan je wel genieten van het beste dat Magaluf te bieden heeft. De pas is erg geschikt voor juist de jonge vakantiegangers om afwisseling te vinden tijdens het stappen.

Eten en Restaurants in Magaluf

Zoals gebruikelijk is in een vakantieresorts er veel keus in eetgelegenheden. Allerlei soorten eten uit de hele wereld is er te krijgen. Ook de Spaanse tapas en verse vis is te vinden, maar alle andere soorten keukens die je kan verzinnen, kan je er vinden. Zelfs ketens als MacDonalds is er te vinden. Ook dat is op z’n tijd makkelijk en lekker tijdens de vakantie. Door de diversiteit is voor de hele reisgezelschap altijd wel een restaurant of bar waar favoriet eten te krijgen is.Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail